Moments de Flors omple els carrers de Calella de milers de persones per gaudir d’un cap de setmana de llum, olors i colors

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 00:00

Un total de 4.288 persones han visitat els diferents espais museístics municipals entre aquest dissabte i diumenge, així com també moltes han passejat pels carrers, espais privats o els altres indrets que formaven part de la ruta floral d’enguany

Calella ha celebrat aquest cap de setmana els Moments de Flors, una de les cites imprescindibles del calendari d’activitats locals de cada any. L’edició d’enguany ha comptar amb una mostra diversa de composicions florals i obres úniques realitzades per professionals.

Segons les dades obtingudes, un total de 4.288 persones han visitat els diferents equipaments museístics de la ciutat al llarg d’aquest cap de setmana. Concretament, el Museu Municipal ha rebut 1.584 visitants; el Centre d’Interpretació del Far 1.420; el Museu del Turisme 1.038; el Refugi Antiaeri del Parc Dalmau 176 i, per últim, la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell 70.

L’alcalde, Marc Buch, ha donat el tret de sortida de l’edició d’enguany, la qual ha tingut lloc al Museu del Turisme a les 17 hores i amb entrada gratuïta. Els altres indrets de la ciutat que s’han omplert de flors han estat l’Escola Pia, els balcons de l’Ajuntament 9 i l’Ajuntament vell, el Museu Arxiu Municipal, el Far, els balcons de Can Saleta, la Capella de Sant Quirze i Santa Julieta, Can Prat, el pati i les escales de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Can Marrè, Can Borràs, la Plaça de l’Església, els balcons de Can Campaneria i Can Nualart i, per últim, l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial.

L’alcalde, Marc Buch, ha volgut agrair a totes les persones, comerços o artistes que han participat enguany en els Moments de Flors la seva col·laboració. Aquests són: la floristeria calellenca Bancells Floristes; els Floristes Jardí, també de Calella; el jardiner Ferran de la Rosa, de Girona; la Sílvia Grau, artista multidisciplinari de Pineda de Mar; l’Associació de Bonsais Montnegre de Calella, la floristeria Gloxinia, de Calella; l’Associació Calella Artesana; l’Escola d’Art Floral Smilax, de Vilassar de Mari, per últim, Eliseupaisatgista, de Cardedeu.
 

Darrera actualització: 02.06.2022 | 11:36